Selecteer een pagina

Tarieven

 

 

Psychotherapie

Omdat ik afstuderend therapeut ben bedraagt het tarief voor een individuele therapeutische sessie € 30. De sessies staan onder supervisie van het AUMM instituut.

Een individuele sessie duurt 1 uur. Het is mogelijk om een kosteloos kennismakingsgesprek aan te vragen. In dit gesprek kunnen we kennis met elkaar maken en kijken of de therapie en jouw thema’s op elkaar aansluiten. Ik kan je hierbij iets meer vertellen over mijn werkwijze.

​Het tarief wordt, in overleg, een markt conform tarief als ik afgestudeerd ben.

 

Yoga

Overzicht

Maandabonnement (1 les per week): € 32,50

Losse les: € 10

Strippenkaart (10 lessen): € 90

Proefles: € 8,50

Privéles per uur:  € 45 (excl. reiskosten)

Maandabonnement

Het lesgeld hiervoor bedraagt € 32 per maand, 10 maanden per jaar. Je betaalt dan voor gemiddeld 4 lessen per maand, 39 of 40 lessen per jaar. De maanden juli en augustus zijn vrij van lesgeld i.v.m. de zomervakantie. Een aantal lessen valt uit i.v.m. schoolvakantie, yogareis of bijscholing van de docent. Bekijk het vakantierooster.

Voorwaarde voor dit abonnement is dat de inschrijving voor onbetaalde tijd geldt. Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd, ook na de zomerstop. De opzegtermijn is 1 maand, mits opgezegd per mail vóór de 1e van de maand. De eerste maand is bedoeld om uit te proberen, dan geldt de opzegtermijn nog niet. Bij ziekte, vakantie of andere afwezigheid loopt de betaling door. Gemiste lessen kunnen, mits tijdig afgemeld, op een ander tijdstip worden ingehaald.

Losse lessen

Wil je meer flexibiliteit en af en toe een yogales volgen? Dan is het mogelijk om losse lessen te volgen. Je zit nergens aan vast maar hebt ook geen vaste plaats in de les. Leerlingen met een abonnement hebben voorrang.

De prijs van een losse les is € 10.

Strippenkaart

Een strippenkaart voor 10 yogalessen is voordeliger dan 10 losse lessen. De kaart is vier maanden geldig.

De prijs van een strippenkaart is € 90.

Proeflessen

Eerst kennismaken met yoga? Volg dan een proefles.

De prijs van een proefles is € 8,50